top of page

BREAKALEG SOMMERSKOLE

DANS OG TEATER

STØTTET AV HAMAR KOMMUNE

ARRANGERES

HVER SOMMER 

PEDAGOGENE:

ANNETTE BRANDANGER

LINDA M ANDERSEN

​Dans og teater sommerskole

En uke, Mandag til lørdag kl 09:00-15:00

Breakaleg arrangerer sommerskole i dans og teater på Hamar. Kurset varer en uke, fra mandag til lørdag, og er åpent for barn og ungdom fra 9 til 18 år.

Tilbudet passer til de som er interessert i dans og teater, men man må ikke nødvendigvis ha tidligere erfaring for å delta. Breakaleg gir barn og unge muligheten til å delta i en dans/ teater produksjon. I løpet av en uke setter vi opp en forestilling.

 

Instruktørene har på forhånd planlagt et pedagogisk opplegg som er tilpasset deltagerene, siden trekker de inn faglig erfaring og kunstnerisk visjon i det produksjonen skapes, i tillegg har deltagerne en stor rolle i utviklingen av produktet og får bruke sin kreativitet til å sette sitt preg på forestillingen. Til slutt blir forestillingen vist til publikum ved et teater hvor familie, venner og bekjente blir invitert  

  • Kursinnhold:

Kreative oppgaver

Stemmebruk og sang

Dans/ koreografi

Teater teknikk og improvisasjon

Karakterarbeid/ forestillingsarbeid

  • For hvem:

Breakaleg passer for gutter og jenter som er interessert i dans, teater og scene. 

Det er ingen behov for tidligere erfaring. Kurset tilrettelegger nivå til hver enkelt og alle vil få en plass/ en rolle i helheten.  Vi tilrettelegger undervisningen og aktivitetene slik at alle vil få positive utfordringer. 

  • Tematikk

Breakaleg setter opp en forestilling i løpet av en uke. Hvert år tar vi utgangspunktet i et eventyr, en film eller en musikal. Siden lager vi vår egen versjon hvor deltagere og pedagoger utvikler produktet sammen. Deltagerene får praktisk verktøy som hjelper dem i prosessen sammen med et utarbeidet manus. 

Breakaleg stiller med scenografi og kostyme, forestillingen vises på en scene med scenelys.  

  • Pris:

kr 2100 ( 10% søskenrabatt) 

bottom of page